ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО НАШОЇ КОМПАНІЇ
  Ми постачаємо своїм партнерам технології управління будинками та промисловими об'єктами на базі обладнання фірми Honeywell (Хоневелл) – провідного постачальника технологій у галузі автоматизації. Наша компанія надає для Замовника широкий спектр інжинірингових рішень як комплексне рішення «під ключ» з одних рук: від проектування системи до пуску в експлуатацію та сервісного обслуговування. Такий підхід включає такі види робіт:
 
  •  виконання проектних робіт;
  •  підбір та постачання обладнання;
  •  монтаж та шефмонтаж обладнання;
  •  пуско-налагоджувальні роботи;
  •  введення в експлуатацію об'єкта;
  •  сервісне обслуговування.
 
  В якості партнера Honeywell ми можемо запропонувати обладнання для різних систем, включаючи пожежну та охоронну сигналізацію, контроль доступу, відеоспостереження, а також інтегровану систему управління будівлями - Enterprise Buildings Integrator (EBI). Ми також можемо надати управління системою управління будівлями SymmetrE, що включає в себе різноманітні інженерні системи.
 
  Наявність досвіду наших фахівців, які мають великий досвід співпраці з компанією Honeywell, та підтримка від виробника, дозволяє нам реалізовувати проекти будь-якої складності - від простих до комплексних рішень, що інтегрують інженерні підсистеми в єдину систему управління. Наші сервісні програми різного рівня відповідають усім потребам та очікуванням наших партнерів, забезпечуючи надійну та безперебійну роботу системи. Ми також надаємо навчання програмування для партнерів Honeywell в рамках партнерської програми CentraLine by Honeywell.
 
  Якщо у вас виникли питання або вас зацікавила наведена інформація, будь ласка, звертайтеся до нас. Ми готові надати додаткову інформацію та запросити вас відвідати об'єкти, де успішно працюють системи управління будівлями різної складності.

Профільні новини у нашому блозі

 
 

Системи автоматизованого керування для будівель

  • Системы управления для зданий
    Системы управления для зданий Рост цен на энергоносители вынуждает руководство отлей рассматривать варианты снижение потребления энергии. Современные BMS предоставляют возможности для снижения потребления энергии без ущерба для комфортных условий.
    Подробнее ...
  • Системы управления для коттеджей
    Системы управления для коттеджей Появление новых способов получения энергии представляют для коттеджей и жилых домов огромные возможности для энергосбережения с одновременным обеспечением индивидуального уровня комфорта.
    Подробнее ...
  • Системы управления для квартир
    Системы управления для квартир Разрабатывая решения для квартир, мы стремимся предлагать системы с максимальным соотношением цена/функциональность.
    Подробнее ...
  • Управление системой безопасности Pro-Watch
    Управление системой безопасности Pro-Watch Pro-Watch - мощное профессиональное программное обеспечение производства Honeywell Integrated Security. Предназначено для интегрированных систем безопасности бизнес-центров, торгово-развлекательных комплексов, банков, промышленных предприятии, энергетических и нефтегазовых объектов, телекоммуникационных компаний, аэропортов, больниц и университетов.
    Подробнее ...
  • Управление котельной
    Управление котельной Современную котельную невозможно представить себе без систем автоматики, объединивших все последние достижения в области управления тепловыми потоками. Примечательно, что для большинства людей до сих пор, к сожалению, основным критерием качества системы отопления остается принцип "греет-не греет". И хотя он совершенно не применим к автоматизированным отопительным системам, мало кто оценивает значимость установки в своей котельной специальной автоматики, которая бы обеспечивала максимальный уровень теплового комфорта.
    Подробнее ...
  • Управление тепловыми пунктами
    Управление тепловыми пунктами Разработкой автоматизированных систем управления котельными наша организация занимается с момента ее организации.
    Подробнее ...
  • Управление холодоснабжением
    Управление холодоснабжением Manage refrigeration

Наші об'єкти

 
 
Головна

 ТОВ «Арт-Сервіс» - це новітні технології управління будівлями та промисловими об'єктами на базі обладнання фірмиHoneywell – провідного постачальника технологій у галузі автоматизації.

 
 

ми у соцмережах

Інформ-центр

Наша компанія завжди готова допомогти Вам.

Teл: +38-044-2399082
E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Сайт: art-serv.com.ua

Наш блог